Werkwijze

Productie en levering

Van der Mey werkt vanuit een modern bedrijfspand in Sassenheim, gelegen in Nederland tussen Schiphol Airport en de Rotterdamse haven in. Jaarlijks vindt 25 miljoen kilo ambachtelijk en smaakvol vlees zijn weg naar slagers, supermarkten, horecaleveranciers en de vleesverwerkende industrie in binnen- en buitenland. In Nederland gebeurt dat grotendeels met het eigen wagenpark.

Normen en waarden

Voor elke besluitvorming tracht Van der Mey zo goed mogelijk de bedrijfseconomische, sociale en milieu gerelateerde belangen af te wegen. Dagelijks verzorgen 100 vakmensen met passie de heerlijkste dagverse producten van de beste kwaliteit.
Er wordt gebruik gemaakt van 8.700 m2 bedrijfsoppervlakte voorzien van de modernste productiemiddelen om een vernieuwend assortiment te creëren.

Traditionele productie

Naast vernieuwing en innovatie vinden we het ook belangrijk om onze tradities zoals de hand gezouten en met beukenhout gerookte bacon in ere te houden.

Milieubeleid

Als we investeren doen we dat in duurzame producten die lang meegaan. Zo zijn de laadperrons voorzien van gesloten dokshelters en geven de rookkasten geen uitstoot van rook en teer. Reinigingswater wordt opgewarmd met de vrijgekomen warmte van de koel- en vriesinstallaties. Het pand is voorzien van Ledverlichting en er wordt zoveel mogelijk afval gescheiden. Tijdens het vervaardigen van vlees, houden we onze ”ecologische footprint” zo klein mogelijk.

Milieubeleid

Als we investeren doen we dat in duurzame producten die lang meegaan. Zo zijn de laadperrons voorzien van gesloten dokshelters en geven de rookkasten geen uitstoot van rook en teer. Reinigingswater wordt opgewarmd met de vrijgekomen warmte van de koel- en vriesinstallaties. Het pand is voorzien van Ledverlichting en er wordt zoveel mogelijk afval gescheiden. Tijdens het vervaardigen van vlees, houden we onze ”ecologische footprint” zo klein mogelijk.